Excursions a la Costa Brava des de Barcelona.

 

Qui som


BARCELONA HOLIDAY és una empresa especialitzada en organitzar excursions d’un dia amb sortida i arribada a Barcelona.

 

Des de Barcelona


La nostra intenció és mostrar el territori de Catalunya, sortint des de Barcelona.

A molts pocs llocs del món es poden trobar indrets tan contrastats i variats. En espais de curta distància hi ha uns sorprenents canvis de paisatge: des d’espectaculars penya-segats a llargues platges de sorra fina, d’amples planures a imponents cims muntanyosos, de ciutats com la mateixa Barcelona a petits pobles on el temps sembla haver-se aturat.

Terra mil·lenària, pobladors de totes les èpoques han anat deixant construccions de tots els estils. Són monuments i conjunts arquitectònics que han arribat fins als nostres dies conservant encara el seu més genuí sabor d’abans.

Els animem a descobrir-ho i a gaudir-ho i tot plegat a menys de 2 h de viatge per carretera des de Barcelona. Un passeig!

Professionals al seu servei


Tots els components de l’empresa som professionals del sector turístic i amb una llarga experiència. I som gent del país, gent que des de petits amb les nostres famílies, col·legis i amics hem recorregut en innombrables ocasions els llocs i les rutes que oferim en el nostre catàleg d’excursions.

Coneixem, per tant, sobradament tots i cadascun dels indrets que convidem a visitar, la seva història, els seus racons més pintorescs, les seves anècdotes, els seus personatges més populars,...

A cada excursió hem procurat incloure-hi la major quantitat possible de llocs de màxim interès que es poden trobar al llarg de l’itinerari, però al mateix temps procurant que tot pugui ser vist, assimilat i gaudit a un ritme pausat, sense presses.

Al mateix temps, i per tal que el viatger pugui dedicar-se exclusivament a gaudir i no s’hagi de molestar, ni perdre temps en llargues cues per poder comprar les entrades dels recintes, totes aquestes despeses estan ja incloses en el preu de l’excursió.

Hem preparat, doncs, amb especial atenció i sobretot amb moltíssima il·lusió totes les excursions per a convertir-les en un dia d’esplai, de descobriment i d'imborrable record.

(+34) 627 92 91 93